Huset

Huset

Huset ligger i en rydning i skoven nogle få kilometer fra Mariannelund i Småland.

I stueplanet indeholder huset en lille hall, stort, veludstyret køkken med emhætte, køleskab, fryseskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine, håndmixer, brødrister, blender og induktionskomfur med grill. I skabe og skuffer findes service og køkkenudstyr til den daglige husholdning.

I køkkenet er der spiseplads til 6 personer.

I stueplanet er der desuden to stuer, hvor der i den ene er spisebord med plads til 6 personer. I samme stue er der TV med adgang til svensk TV og DVD/Blu-ray-afspiller. Musikanlæg med CD-afspiller findes også i denne stue. Fra den anden stue er der udgang til husets terrasse. Endelig er der i stueplanet badeværelse med toilet, håndvask, bruser og gulvvarme. I et birum er der hårtørrer og vaskemaskine. 

 

På 1. sal er der to soveværelser. I det ene er der en dobbeltseng og klædeskabe, i det andet en dobbeltseng og en køjeseng med to pladser og en kommode.

 

Til huset hører også en Weber kuglegrill.

 

Huset har centralvarme med termostatstyrede radiatorer. Fra april til september sørger solfangere på taget for varmt vand til opvarmning, køkken og bad. Hvis solen ikke leverer varme nok pga. overskyet vejr, træder en el-patron automatisk til.

Den store, herskabelige kakkelovn i den største stue kan bruges til "hyggefyring", når der er rusk og regn udenfor.

I huset findes puslepude, barneseng, højstol og to juniorstole.

Huset ligger på en ca. 1.300 m2 stor, børnevenlig naturgrund.